Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 54-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 55-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 56-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 57-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 58-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg juodos duonos 3 (200 ml) stiklinės cukraus 30 gr mielių 20 vnt razinų 8 l karšto (verdančio) vandens.
Gaminimas: Pakepiname duoną iš abiejų pusių. Į maždaug 10 l indą
sudedame keptą duoną bei užpilame karštu vandeniu. Po maždaug 3 - 4 valandų duoną perkošiame per koštuvą, o skystį pilame į kitą didelį indą. Tuo metu į tą patį švarų indą dedame cukrų, smulkiname mieles ir pilame šiltą girą. Išmaišome, uždengiame marle (ne dangčiu) ir paliekame nakčiai. Ryte
nugriebti rudas paviršiuje esančias putas. Jeigu trūksta cukraus, tai įdėti dar pagal skonį. Po to imame plastikinius butelius pvz. 2,5 l ir pripildome ne pilnus, beriame po 8 razinas, užsukame ir pastatome į šaldytuvą. Vis po truputį atsukame ir šiek tiek išleidžiame oro. Kai razinos pakils,
maždaug po 8 - 12 valandų – galima gerti. Nugraibome razinas ir pilame į stiklinę. Skanaus :)
|
|
|
|
|