Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rožių g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Saulėtekio g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Sodų g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Stadiono g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Šermukšnių g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 vidutinio dydžio morkos (nuluptos ir supjaustytos gabaliukais) 0,75 puodelio verdančio vandens 1,5 puodelio obuolių sulčių
Gaminimas: 1. Nedideliame uždengtame puode virkite morkas 3/4
puodelio verdančio vandens apie 20 minučių arba kol jos bus minkštos. Atvėsinkite. Perdėkite morkas ir skystį, kuriame jos buvo verdamos, į virtuvinio kombaino indą. Supilkite obuolių sultis. Uždenkite; plakite, kol gausis vientisa masė. Įpilkite papildomų sulčių, pagal
pageidavimą. Atšaldykite.
|
|
|
|
|