Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mikronezijos sostine,
Kariuomenes dalinys, nuolat esantis mieste, tvirtoveje arba itvirtintam rajone,
Salis, kurioje yra didzioji Viktorijos dykuma,
Nedidelio storio biriu uolienu sluoksnis, imirkes gruntinio, lietaus ar sniego tirpsmo vandeniu ir slenkantis slaitu zemyn,
Audiniu dekoravimo technika, kai pries dazant visa audini plonu istirpinto vasko sluoksniu dengiama ta vieta, kurios nenorima nudazyti,
Bagutiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajoriūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų kelias, Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų kelio 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų kelio 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Morkos, 500 gramų Sviestas, 4 šaukštai Krapai, džiovinti, 0.25 šaukšto Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Tekila, 50 mililitrų
Gaminimas: Morkas nuskuskite ir
supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart
patiekite.
|
|
|
|
|