Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis priimtinus samprotavimo budus,
Mokslas, tiriantis realaus pasaulio kiekybinius santykius ir erdvines formas,
Mokslas, tiriantis romanu kalbas, literatura, tautosaka,
Mokslas, tiriantis saule,
Mokslas, tiriantis skaicius, ju veiksmus ir veiksmu savybes,
Lelijų g., Purvininkų k., Prienų r. sav.,
Liepų g., Purvininkų k., Prienų r. sav.,
Perkūnkalnio g., Purvininkų k., Prienų r. sav.,
Vytauto g., Purvininkų k., Prienų r. sav.,
Gėlių g., Rutkiškių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų, 125 g miltelinio cukraus, 250 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 0,5 šaukštelio migdolų ekstrakto, 100 g susmulkintų migdolų, 90 g juodo šokolado
drožlių.
Gaminimas: Miltus ir miltelinį cukrų sumaišyti ir į ten įmaišyti sviesto ir kiaušinio trynio plakinį. Gerai maišant dėti migdolų esenciją, migdolus ir šokoladą. Iš tešlos suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir išdėlioti juos per 2,5 cm vieną nuo kito ant kepimo
popieriumi išklotos skardos. Kepti apie 20-25 minutes 170 0C orkaitėje, kol švelniai pagels. Deja, aš sutarkavai per daug šokolado, tad man jie gavosi ne rusvi.. :)
|
|
|
|
|