Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaimų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaliaučiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaliaus Šulinio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karališkių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 50 g mielių 1 stiklinė pieno 3 tryniai 120 g margarino 1 kiaušinis patepimui Padažas: 100 g sviesto 5 skiltelės česnako druskos 300 g varškės 300 g virtų bulvių 2 svogūnai 1 šaukštas
margarino pipirų Gaminimas: Paruošti mielių raugą ir užminkyti tešlą, įdedant trynius. Palikti, kad pakiltų. Bulves ir varškę sumalti mėsmale, suberti sukapotus ir margarine paskrudintus svogūnus, druską, pipirus ir gerai išmaišyti. Pakilusią tešlą iškočioti, stikline išspausti ritinėlius ir dėti
įdarą. Formuoti bandeles. Kai pakils, aptepti išplaktu kiaušiniu, pašauti į karštą orkaitę ir iškepti (kol įgaus aukso spalvą). Ataušinus sudėti į didelį puodą ir užpilti padažu, paruoštu iš 2 stiklinių vandens ir išlydyto sviesto, pagardinti ištrintomis su druska česnako skiltelėmis. Indą
pridengti ir apkepinti mirkinukus orkaitėje. Patiekti karštus.
|
|
|
|
|