Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 45-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 46-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 47-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 48-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 49-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos 2 svogūnai 2 pomidorai (Pomidorai) 2 šaukštai miltų 2 šaukštai riebalų 1 stiklinė vandens 0,5 stiklinės stiprios kavos 50 g grietinėlės 1 šaukštelis
druskos petražolės
Gaminimas: Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus. Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Miltus sumaišyti
su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę. Patiekti kartu su padažu. Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
|
|
|
|
|