Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuris filosofas niekada nepusryciaudavo,
Dydis atvirkscias daznio vnt hercui,
Jis atrado Fidzio ir Tongos salas, pirmas apiplauke Australija ir jos nepastebejo, kas jis,
Viso ju yra 5600, gerai zinomu 500, mirstanciu 1400, himalajuose ju 160, nigeryje 280, kas tai,
Vezuvijaus issiverzimas, gotu isiverzimas i Roma, Baltramiejaus nakties skerdynes, OS Windows 95 isleidimas ivyko ta pacia diena, kokia tai diena,
Purienų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pušaloto g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pušyno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Putinų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Radastų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 500 g pievagrybių 4 dideli raudoni svogūnai saliero stiebas 500 g kiaulienos 3 šaukštai grietinės druska bazilikas mairūnas juodieji pipirai žalios
petražolės
Gaminimas: Troškiniams aš naudojau namuose konservuotą mėsą. Imant žalią, ją reikėtų apkepti keptuvėje su pipirais, lapeliais, druska bei svogūnais. Po to supilti smulintus pievagrybius ir patroškinti viską kartu. Masę iš keptuvės suversti į puodą. Į jį dar sudėti
smulkintas bulves ir petražoles, salierą, įberti po trupučiuką visų prieskonių, sudėti grietinę, įpilti tiek vandens, kad troškinys būtų apsemtas ir virti apie 20 min.
|
|
|
|
|