Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tuopų 1-oji g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Tuopų 2-oji g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Tuopų 3-oji g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Tvenkinio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Užtvankos g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 ryšulėlio šviežių mėtų 500 g maltos mėsos (maišytos) 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15
g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais Padažui: 500 g trintų pomidorų 100 ml vištienos sultinio 1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių 1 skiltelės česnako, smulkinto
Gaminimas: Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas
mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite
ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
|
|
|
|
|