Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis dorove, zmoniu elgesio normas,
Mokslas, tiriantis gyvunus,
Mokslas, tiriantis kosm. kunu, ju sistemu, visatos materijos fizik. busenu is chem. sandaru, padeti ir judejima erdveje, susidaryma ir raida,
Mokslas, tiriantis kunu, kuriuos veikia jegos, pusiausvyra,
Mokslas, tiriantis lietuviu kalba, literatura ir tautosaka,
Miško g., Mastaičių k., Kauno r. sav.,
Mokslo g., Mastaičių k., Kauno r. sav.,
Padainupio g., Mastaičių k., Kauno r. sav.,
Pašto g., Mastaičių k., Kauno r. sav.,
Sakų g., Mastaičių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 stiklinės vandens, 600 gramų mėsos su kaulais, 1 morka, 1 salieras, Petražolių truputį Krapų truputį 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, Druskos pagal skonį Maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimas: Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val.
Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
|
|
|
|
|