Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaniūkų 1-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 2-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 3-ioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 4-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kanklių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 stiklinės vandens, 600 gramų mėsos su kaulais, 1 morka, 1 salieras, Petražolių truputį Krapų truputį 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, Druskos pagal skonį Maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimas: Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val.
Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
|
|
|
|
|