Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos miestas kuriame 1950 m. uzfiksuotas didziausias iskritusio sniego kiekis per viena karta (32cm) ,
Mokslas, tiriantis Zemes klimata, jo formavimosi salygas ir priezastis, klimatu tipus, ju pasiskirstyma Zemeje ir pakitimus laiko atzvilgiu,
Mokslas apie Zemes atmosfera, jos sandara, savybes, silumos ir vandens balansa, oro masiu judejima ir joje vystancius kitus fizinius procesus,
Kokiame Lietuvos mieste 1994 m. uzregistruota auksciausia temperatura (+37, 5C) ,
Kokiame Lietuvos mieste 1956 m. uzregistruota zemiausia temperatura (-42, 9C) ,
Vidaujos g., Vilniškių k., Jurbarko r. sav.,
Dubysos g., Vosbutų k., Jurbarko r. sav.,
Uosintos g., Vosbutų k., Jurbarko r. sav.,
Alyvų g., Žindaičių k., Jurbarko r. sav.,
Liepų g., Žindaičių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 3 kiaušinių 3 v. š. cukraus 3 v .š. medaus 4 v. š. miltų 1 a.š. sodos, nugesintos citrinos sultimis 0,5 a. š. cinamono Truputį maltų gvazdikėlių Aliejaus
(kepimo indui patepti) Įdarui: 400 g grietinės 2 v. š. želatinos 4 v. š. cukraus 0,25 a.š. citrinos rūgšties
Gaminimas: Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite. Į dubenį įdėkite sviestą ir medų, statykite ant labai silpnos ugnies
ir, nuolat maišydami, kaitinkite, kol sviestas ir medus visiškai ištirps. Nukėlę nuo ugnies, sudėkite miltus, sodą, cinamoną ir gvazdikėlius, viską gerai išmaišykite. Į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi ir pateptu aliejumi, supilkite paruoštą tešlą. Ją paskirstykite plonai. Jei kepimo indas
mažesnis, kepti du kartus (gausis du vyniotiniai). Kepti 170 °C orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Iškepusį lakštą , dar karštą, susukite ir palikite valandą atvėsti. Tuomet pasiruoškite kremą. Grietinę išmaišykite su cukrumi, citrinos rūgštele, vandenyje
išbrinkinta ir ištirpdinta (ant silpnos ugnies) želatina. Trumpam įdėti į šaldytuvą, kad apstingtų. Atvėsusį meduolį išvynioti ir ištepti įdaru bei vėl atgal susukti. Leisti sustingti. Puošti pagal fantaziją ir skonį. SKANAUS!
|
|
|
|
|