Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pramonės g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Pušyno g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Rambyno g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Sodų g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Turgaus g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300gr. aitrių pipirų
Kiekvienam stiklainiui reikia: 1/2 skiltelės išilgai pjaustyto česnako 1 mažą lauro 3 gvazdikėlių 3 kvapniųjų pipirų 3 juodųjų pipirų 10 garstyčių
grūdelių 1 arb. šaukštelio aliejaus
Marinatui:
2,5 stiklinės vandens 4 valg. šaukštai cukraus 4 valg. šaukštai medaus 1/2 stiklinės acto (10%) 1/2 v. šaukšto druskos Gaminimas Pipirus nuplaunam, nupjaunam viršūneles, perpjaunam išilgai ir išvalome.
Išplauname vidų nuo sėklų ir sudedame į iškaitintus stiklainius. Į kuriuos taip pat sudedame aukščiau išvardintus prieskonius. Puode užkaičiame vandenį, jam užvirus sudedame cukrų, druską, actą, paverdame apie 1-2 min. išjungiame ir sudedame medų, gerai viską išmaišome ir užpilame karštu marinatu
peperoni pipirus. Užsukame iškaitintais dangteliais ir pasterizuojame apie 10-15 min.
|
|
|
|
|