Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šermukšnių g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Ąžuolytės g., Betygalos mstl., Raseinių r. sav.,
Dubysos g., Betygalos mstl., Raseinių r. sav.,
Jaunimo g., Betygalos mstl., Raseinių r. sav.,
Kranto g., Betygalos mstl., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuotos lašišos užkandis Ceviche 4 SANTA MARIA TEX MEX tortilijų 2 a. š. SANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų 3 v. š. žalųjų citrinų sulčių 0,5 a. š. cukraus 1 a. š. SANTA
MARIA druskos, malūnėlyje 300 g lašišos, pjaustytos kubeliais 1 avokado, pjaustyto kubeliais 20 g žieminio svogūno 3 v. š. kepintų ir sutrupintų moliūgo sėklų
Gaminimas: Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite
druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei
moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi. Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
|
|
|
|
|