Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kuriai budingas sukis "Wir welle bleiwen, wat mir sin! " (mes norime likti kuo esame) ,
Salis, kuriai iki 1999 m. priklause Rytu Timoro valstybe,
Salis, kuriai priklauso daugiausia salu pasaulyje,
Salis, kuriai priklauso Fareru salos,
Salis, kuriai priklauso Gvadelupes salos,
Vilties g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vingio g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vynuogių takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vyšnių g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vyšnių takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žiedinių kopūstų 20 g citrinos rūgšties 2 valgomųjų šaukštų cukraus 1 litro vandens
Gaminimas: Paruoštus žiedinius kopūstus išskirstykite 3 - 5 cm skersmens žiedynais ir 2-3
min. plikykite verdančiame pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, paruoštame iš produktų skirtų marinatui. Po to atvėsinkite sudėję į šaltą vandenį. Išgriebkite iš vandens, sudėkite į stiklainius ir užpilkite nuoviru, kuriame buvo plikomi. Stiklainius kaitinkite 0,5 l 40 min. (1 l- 60 min.).
|
|
|
|
|