Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieta, kur laidojami mirusiuju palaikai,
Vieta, kur laikoma mesa,
Vieta, kur numirelis palaidotas,
Vieta, kur palaidotas Leninas,
Vieta, kur palaidotas numirelis,
Šakališkių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių skg., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šaltinio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šarkaičių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: švieži kazlėkai 1 l vandens 2 šakštai stambios druskos 2 šaukštai acto po lauro lapelį į stiklainį
Gaminimas: Kazlėkus išvalome, išmetame visus sukirmijusius, išplauname ir
sudedame į pasūdytą vandenį virti. Verdame 40 min. Nukošiame, dedame į stiklainius ir užpilame marinatu. Įdedame verdančiu vandeniu perplautus lauro lapus. Kiekvieną 1 litro stiklainį sterilizuojame apie 20 minučių. Užsukame išvirintais dangteliais ir statome dangteliu žemyn, iki kol atauš.
|
|
|
|
|