Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vytauto g., Gudelių mstl., Marijampolės sav.,
Žiedo g., Gudelių mstl., Marijampolės sav.,
Juozo Vilkutaičio-Keturakio g., Gulbiniškių k., Marijampolės sav.,
A. Matučio g., Igliaukos k., Marijampolės sav.,
Alytaus g., Igliaukos k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg nuvalytų baravykų; 200 - 300 g. druskos; 1 česnakas; 10 juodųjų pipirų žirnelių; aliejaus.
Gaminimas: Baravykus supjaustome ir verdame apie 15 min. Vandenį nupilame,
grybus nuplauname, dedame į puodą kuriame švarus vanduo, beriam druską, pipirus česnako skilteles ir verdame dar apie 20 min. Dedam grybus su visu marinatu į švarius stiklainius, ant viršaus užpilame po šaukštą aliejaus ir užsukame dangtelius. Kadangi grybai gaunasi sūroki, prieš vartojant juos
reikėtų pamirkyti vandenyje.
|
|
|
|
|