Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Agurkai (kiek telpa į stiklainį), 1 l vandens, 120 ml acto, 1 v. š. druskos, 3 v. š. cukraus, 10 vienetų nemaltų kvapiųjų pipirų, 2 lauro lapeliai, 1 šakelė peletrūno, 1
šakelė krapų.
Gaminimas: Iš nurodytų ingredientų galima pagaminti 1 litrą marinato. Jei konservuosite didesniuose stiklainiuose, atitinkamai reikės daugiau skysčio bei prieskonių. Pirmiausia nuplaukite agurkus, nupjaustykite jų galiukus. 2-3 minutes pamirkykite sūdytame,
karštame vandenyje. Tuomet nuplaukite šaltu vandeniu ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Iš nurodytų ingredientų pagaminkite marinatą ir užvirinkite jį. Užvirusiu marinatu užpilkite į stiklainius sudėtus agurkus. Stiklainius pridenkite dangteliais (tačiau neužsukite), sustatykite į puodą
su vandeniu ir apie 10-15 min. kaitinkite 90 laipsnių temperatūroje. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite stiklainius ir atvėsinkite. Šiais skaniais agurkais galėsite mėgautis visus metus. Skanaus!
|
|
|
|
|