Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 78-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 79-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 80-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 81-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,2 kg jautienos išpjovos, 100 ml burbono, 2 šaukštai citrinų sulčių, 3 šaukštai cukraus, 200 ml vandens, 60 ml tamsiojo sojų padažo, šaukštas Vusterio padažo, šaukštelis maltų juodųjų pipirų, truputis aštraus
pipirinio padažo. Gaminimas: Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą. Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną kartą
apverčiame. Iškepusią mėsą įdedame į pašildytą dubenį ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paskui supjaustome griežinėliais. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|