Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios sostine Rabatas,
Valstybe, kurios sostine Suva,
Valstybe, kurios sostine Taskentas,
Valstybe, kurios sostine Vindhukas,
Valstybe, kurios sudetyje Lietuva buvo 1795-1915 m. laikotarpiu,
Ąžuolo g., Laičių k., Kupiškio r. sav.,
Kaštonų g., Laičių k., Kupiškio r. sav.,
Liepų g., Laičių k., Kupiškio r. sav.,
Skapiškio g., Laičių k., Kupiškio r. sav.,
Sodų g., Laičių k., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis, 2 šaukštai medaus, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas lazdyno riešutų, Truputį vandens, Pagal skonį druskos.
Gaminimas: Į miltus
įmušame kiaušinį, įpilame truputį vandens ir užminkome tešlą kaip makaronams. Ją iškočiojame ir supjaustome stambiais, piršto ilgio ir pločio makaronais. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame padarytus makaronus ir paverdame 5 minutes. Paskui išgriebiame kiaurasamčiu, nuvarviname vandenį, makaronus
sudedame į dubenį, užpilame ištirpintu sviestu, uždedame, medaus, o ant viršaus užbarstome smulkiai sukapotų riešutų. Kai kurios šeimininkės vietoje riešutų užbarsto razinų, džiovintų obuolių, smulkiai tarkuoto sūrio.
|
|
|
|
|