Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sasiauris, skiriantis Sicilija nuo Italijos,
Prancuzu kompozitorius, pianistas, vargonininkas, dirigentas, rasytojas, operos "Samsonas ir Dalila", baletu, kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
Kokios Jungtinems Tautoms priklausancios salies veliavos uzpakaline dalis skiriasi nuo priekines,
Valdzios organas Rusijoje,
Zmoniu elgesi apsprendziancios istoriskai susiklosciusios pastovios socialines nuostatos, tautos kulturos dalis,
Minijos g., Kartenos mstl., Kretingos r. sav.,
Mokyklos g., Kartenos mstl., Kretingos r. sav.,
Naujųjų Gintarų g., Kartenos mstl., Kretingos r. sav.,
Plungės g., Kartenos mstl., Kretingos r. sav.,
Žvyro g., Kartenos mstl., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelis mėgstamos formos makaronų 400-500 g daktariškos dešros Druskos - pagal skonį 200 ml pomidorų padažo 1 ryšelis kapotų krapų Aliejaus
Gaminimas: Į pasūdytą
verdantį vandenį įpilti šaukštą aliejaus ir suberti makaronus (virti kaip nurodyta ant pakuotės). Išvirus nukošti ir sukrėsti atgal į puodą. Daktarišką dešrą supjaustyti juostelėmis ar kubeliais, apkepinti riebaluose pateptoje keptuvėje. Baigiant kepti, užpilti pomidorų padažu ir gerai išmaišyti.
Kai pomidorų padažas pradės kunkuliuoti, užpilti visą masę ant makaronų, suberti kapotus krapus (jei reikia pagardinti makaronų prieskoniais) ir labai gerai išmaišyti. Skanaus! Patarimas. Jei mėgstate svogūnus, tai prieš dedant dešrą į keptuvę, pakepinkite svogūną.
|
|
| | 2022.08.27 07:47 |
|
|
gerdunka222
Pažengęs
|
geras receptas, tik pabandykit tą patį daryti ne su daktariška dešra,o normalia rūkyta dešra, kuri iš normalios mėsos. aš naudoju dešras iš dzukukrautuvele.lt, žinokit visai kitas skonis - į gerą pusę
|
|
|
|
|