Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilties g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Vynuogių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Žibučių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Dvaro g., Jotainių k., Panevėžio r. sav.,
Grigalių g., Jotainių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 v. š. aliejaus 500 g maltos mėsos 1 didelė svogūno galva, smulkiai supjaustyta 2 saliero stiebai, susmulkinti 2 skiltelės česnako, išspaustos spaudykle 1 v. š. miltų 90 g pomidorų
tyrės 150 ml jautienos sultinio 150 ml sauso raudono vyno 400 g skardinė konservuotų pomidorų, supjaustytų kubeliais druskos, juodųjų pipirų 500 g makaronų
Gaminimas: Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie
5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais
pamaišant.
|
|
|
|
|