Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2,5 l mėsos sultinio 1 kg bulvių 1 svogūnas 250 g rūgštynių ar špinatų (Rūgštynės) 100 g salierų lapelių 4 gabaliukai dešros 3 kiaušiniai 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių 1
šaukštelis riebalų 1 stiklinė grietinės druskos pipirų
Gaminimas: Bulves nuskusti, išvirti mėsos sultinyje kartu su svogūnu ir pertrinti per sietelį. Rūgštynes (špinatus), salierų lapelius supjaustyti ir sudėti į sultinį, sumaišytą su pertrintomis bulvėmis. Įberti
druskos, pipirų ir dar 5 min. pavirinti. 2 kietai išvirtus kiaušinius perpjauti pusiau, pavolioti miltuose, pavilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepinti su taukais ir dešros gabalėliais. Sriubą nukelti nuo ugnies ir uždaryti grietine. Į kiekvieną lėkštę dėti po
gabalėlį dešros ir kiaušinio puselę, užpilti sriuba.
|
|
|
|
|