Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos pievu ir pelkiu paukstis, kuris saukia "Gyvi gyvi",
Triju pirstu kombinacija,
Matematikoje - laipsnio rodiklis,
Lietuviu kompozitorius, dirigentas, simfonines poemos? Nemunas", operos, kantatu, dainu kurejas,
Medziagos savybe istirpti tam tikrame tirpiklio kiekyje,
Liepų g., Adomynės k., Kupiškio r. sav.,
Pagojės g., Adomynės k., Kupiškio r. sav.,
Saulės g., Adomynės k., Kupiškio r. sav.,
Šlapių g., Adomynės k., Kupiškio r. sav.,
Berželių g., Alizavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800g lašišos filė druskos pipirų 1 česnako skiltelė
Padažui: 200 ml 18% riebumo grietinės šviežių krapų nedidelis svogūnas 2 v.š. Dižono garstyčių druska,
pipirai Gaminimas: Sumaišykite grietinę, smulkiai supjaustytus krapus, susmulkintą svogūną ir garstyčias nedideliame inde. Paskaninkite druska bei pipirais ir palikite valandą kambario temperatūroje.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite lašišos
filė, pabarstykite druska, pipirais ir trintu česnaku. Padažą užpilkite ant žuvies ir kepkite apie 30-40 min.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|