Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rusu kompozitorius, pianistas, dirigentas, 3 simfoniju, 4 koncertu fortepijonui su orkestru, operu "Aleko", "Franceska da Ramini" autorius,
Rusu kosmine stotis, jau nukritusi i zeme,
Rusu laikais policija buvo,
Rusu muzikos instrumentas panasus i kankles,
Rusu nacionalinis didvyris,
Gedvydžių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gegliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaimų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaliaučiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800g lašišos filė druskos pipirų 1 česnako skiltelė
Padažui: 200 ml 18% riebumo grietinės šviežių krapų nedidelis svogūnas 2 v.š. Dižono garstyčių druska,
pipirai Gaminimas: Sumaišykite grietinę, smulkiai supjaustytus krapus, susmulkintą svogūną ir garstyčias nedideliame inde. Paskaninkite druska bei pipirais ir palikite valandą kambario temperatūroje.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite lašišos
filė, pabarstykite druska, pipirais ir trintu česnaku. Padažą užpilkite ant žuvies ir kepkite apie 30-40 min.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|