Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raudonasis aitroko skonio spirituotas desertinis vynas, gaminamas is raudonuju vynuogiu sulciu, kurios pries rauginima pakaitinamos,
Alzyre, Maroke, Tunise velyvaisiais viduramziais - miesto, apygardos, genties arba genciu grupes valdytojas,
Krokodilas gyvena Centr. ir P. Amerikos upese, pelkese, juru pakrasciuose,
Naujas (susidaro is karnalito) ] mineralas, dviguba magnio sulfato ir kalio chlorido druska; kalio trasa,
Arkties tautu sunu kinkinio varovas,
Mažojo Londono g., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Olandų g., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Ringelio al., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Gedminų g., Baičių k., Klaipėdos r. sav.,
Gelžinių g., Baičių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g smulkių voveraičių 250 g baravykų 500 g lakštinių 50 g rūkytų lašinių 1 svogūnas 250 ml grietinėlės 1 šaukštas sviesto šviežių petražolių druskos maltų juodųjų
pipirų
Gaminimas: 1. Grybus nuvalykite, nuplaukite ir apdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu. Voveraičių nesmulkinkite, o baravykus supjaustykite plonais griežinėliais. Lašinius supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite ir susmulkinkite svogūną. 2. Į didelę gilią keptuvę
supilkite grietinėlę ir neuždengdami dangčiu pavirkite, kol maždaug pusė skysčio išgaruos. 3. Antroje gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir maišydami apkepinkite lašinių gabalėlius iki rusvumo. Suberkite ir pakepinkite smulkintus svogūnus. Sudėkite grybus, juos troškinkite atsargiai
maišydami mediniu šaukštu. Petražoles nuplaukite, nusausinkite, nuplėšykite lapelius ir juos susmulkinkite. Kartu su grietinėle sudėkite į grybus. Padažą pasūdykite, įberkite pipirų ir virkite ant silpnos ugnies 5 min. 4. Išvirkite lakštinius, suberkite į didelį sietelį, kad nuvarvėtų,
perpilkite šaltu vandeniu. Suberkite į grybų ir grietinėlės padažą, išmaišykite ir patiekite į stalą.
|
|
|
|
|