Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. K. Paco g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Tešla, 1 pakelis Kumpis, 200 gramų Grybai, 180 gramų
Druska Pipirai Raudonėliai (Oreganas) Grietinėlė, 200 mililitrų
Kiaušiniai, 3 vienetai Sūris, 150 gramų Paprika, 0,5 vieneto
Krapai Alyvuogių aliejus Gaminimo instrukcija:
Mielinę tešlą iškočiokite į rutulį ir palikite šiltoje vietoje apie 30 min. Tada tešlą išklokite kepimo formą pateptą riebalais, o dugną kelis syk subadykite šakute.
Į dubenį sudėkite nusunktus grybus, kubeliais supjaustytą kumpį, daržoves, susmulkintus žalumynus, prieskonius, berkite vos vos druskos ir išmaišykite. Tada sukdėkite viską į indą
su išklota tešlą. Kiaušinius išplakti kartu su grietinėlės sūriu ir šmaišyti tarkuotą sūrį (geriausia dviejų rūšių, pvz. mocarelą ir fermentinį). Užpilti šiuo
užpilu pyragą. Tartą pašauti į 180 - 190°C temp. orkaitę 30 min.
Skanaus.
Porcijų skaičius: 10
|
|
|
|
|