Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krakiškių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Apkepui: 6 kukurūzų burbuolės 300 g karštai rūkytos šoninės 2 svogūnai 400 g fermentinio sūrio druska šviežiai malti juodieji pipirai 3 v. š. sviesto 2 saujos
džiūvėsėlių Padažui: 250 ml grietinėlės 50 g sviesto 4 v. š. miltų druska
Gaminimas: Šiam apkepui, jei neturite šviežių, galite naudoti ir konservuotus kukurūzus. Padažui ištirpiname keptuvėje sviestą, suberiame miltus, druską, supilame grietinėlę ir
maišant apie 6 min. paverdame ant ugnies. Atskirai keptuvėje pakepiname susmulkintą šoninę bei svogūnus. Atskiriame kukurūzų grūdus nuo burbuolių ir sumaišome su pakepinta šonine bei svogūnais, 100 g tarkuoto sūrio, prieskoniais ir sudedame viską į sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą
kepimo indą. Viską užpilame padažu ir apibarstome likusiu tarkuotu sūriu. Kepame apie 25 min. 160 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
|
|
|
|
|