Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Janonio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
J. Naujalio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
J. Vienožinskio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Jėžiškių g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Jovarų g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g sviesto 250 g miltų 1 kiaušinis druska 30 pievagrybių 3-4 svogūnai 100 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite
persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite
vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps
sūris.
Skanaus!
|
|
|
|
|