Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame yra NATO ir ES bustines,
Miestas, kuriame yra pasaulines sveikatos organizacijos bustine,
Miestas, kuriame yra seniausias Europos universitetas,
Miestas, kuriame yra seniausias Svedijos universitetas,
Miestas, kuriame yra uzfiksuotas Lietuvos karscio rekordas,
Erškėčių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Estų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Etten-Leuro g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ežero g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gabijos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kopūsto 100 g ryžių 5 bulvės 300 - 400 g maltos mėsos druska 2 kiaušiniai 4 šaukštai grietinės 60 ml grietinėlės
Gaminimas: Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje.
Kopūstą supjaustome, dedame į verdantį vandenį ir apverdame 5 min. Po to nukošiame. Faršą dedame į keptuvę, kartu ir ryžius, padruskinam ir pakepam apie 10 min. Šią masę sumaišome su grietine. Į kepimo indą dedame kopūstus, tada faršo ir ryžių masę. Užpilame kiaušiniais, išplaktais su
grietinėle. Dedame į orkaite pusvalandžiui. Skanaus.
|
|
|
|
|