Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglinės Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg kiaulienos kumpio 200 g druskos 1arbatinis šaukštelis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnelis malto muskato 1 valgomas šaukštas medicininio spirito 1 didelis
česnakas
Gaminimas: Pusriebę, neplautą mėsą supjaustyti taip, kaip šašlykams. Suberti druską ir prieskonius, susmulkintus česnakus. Gerai išmaišyti ir palikti parai vėsiai pastovėti. Kitą dieną supilti spiritą, išmaišyti. Išdezinfekuoti stiklainius. Nešlapiomis rankomis
standžiai sukimšti į juos mėsą. Paviršių galima pabarstyti druska su pipirais ir užsukti dangteliu. Laikyti vėsokai, bet ne šaldytuve. Skonis gaunasi kaip skilandžio! Tinka sriuboms, troškiniams.
|
|
|
|
|