Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Evoliuciniai pakitimai, del kuriu tobuleja visa organizmo sandara, suintensiveja gyvybine veikla; taciau tai nera siauri prisitaikymai prie grieztai ribotu gyvenimo salygu,
Pasakojimo forma - asmens, daikto, gamtos arba aplinkos vaizdavimas,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kiles is svedisku zodziu, reiskianciu "sunkus akmuo",
Politine doktrina, pasisakanti uz kiekvienos tautos apsisprendimo ir savarankiskos valstybes ikurimo teise,
Elito prostitute,
Vyšnių g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Žvejų g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Ateities g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Bažnyčios g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Beržų g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kiškienos, 0.8 stiklinės grietinės, 0.8 stiklinės 3% acto, 5 svogūnai, 100 gramų džiovintų grybų, 10 paprikų 1 šaukštas tarkuotų krienų, 1 šaukštas razinų, 1.5
šaukšto tirpintų kiaulių taukų, 1 šaukštas kvietinių miltų, Truputį druskos, Truputį juodųjų pipirų, Truputį cukraus, Truputį citrinų sulčių
Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir
šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai
supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
|
|
|
|
|