Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rase, kuriai budingas virsutinis vokas su kloste ir epikantu,
Med? iagos, kurios turi apibre? ta turi bei forma ir priesinasi jegai, bandanciai juos pakeisti,
Med? iagos gebejimas atgauti pradine forma, kai nustoja veikti deformacijos jegos,
Tirpiklio (paprastai - vandens) molekuliu difuzija pro puslaide membrana is ma? os koncentracijos tirpalo i didesnes koncentracijos tirpala,
Hidrostatinis slegis, kuri sukelia papildomas skyscio stulpelis, vadinamas...,
Aisės g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Akmenų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Astrų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Ąžuolo g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Beržų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 330 gramų vištienos filė, 4 skiltelės česnakų, 1 paprika, 1 morka, 90 gramų konservuotų sojos daigų, 1 stiklinė nesūraus sultinio, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai krakmolo, 2
šaukštai austrių padažo, 2 šaukštai šviesiojo sojos padažo, 3 šaukštai tamsiojo sojos padažo, Truputį aliejaus, 1 svogūnas
Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais). Supjaustytą vištieną sudedame į indą,
užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus kukurūzų krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min. Supjaustome papriką ir morką plonais šiaudeliais, svogūną didesniais gabaliukais, susmulkiname česnakus. Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant
didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, įberiame smulkintą česnaką, maišydami truputį pakepiname. Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame kol mėsa pasidaro balta. Tuomet suberiame morkas, svogūną, paprikas. Maišydami daržoves kepiname apie 5 minutes. Vėliau įpilame vištienos (arba
daržovių) sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus, bei sudedame sojų daigus. Maišydami troškiname kol padažas sutirštės. Paragaujame ar padažas ne per sūrus arba ne per saldus. Jei per sūru, skonį pataisome cukrumi. Jei per saldu, įpilame dar truputį tamsaus sojos padažo. Valgome su virtais
ryžiais.
|
|
|
|
|