Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų 450 g margarino (recepte siūloma Eve, o aš panaudojau Vilniaus) 4 kiaušiniai 200 g 30 proc. riebumo grietinės žiupsnelis druskos Įdarui
(iškart parašau, kad įdaras tai jau jūsų fantazijos ir skonio reikalas): 1 kg vištienos filė keli pievagrybiai 3 svogūnai 50 g margarino malti juodieji pipirai druska šlakelis šalto virinto vandens
Gaminimas: Miltus suberiam į dubenį, įpjaustom į juos
margariną ir viską gerai sumaišome/pertriname iki kol visas margarinas susimaišys su miltais. Vieno kiaušinio trynį atsikriame ir atidedame, baltymą supilame į miltus, likusios kiaušinius taip pat įmušame į miltus, sukrečiame grietinę ir viską maišome/minkome, kol gausis vientisas, nekimbantis
tešlos gniužulas. Tešlą dedam į šaldytuvą. Ruošiame mėsos įdarą - mėsą supjaustome smulkiai, svogūnus nulupame ir taip pat supjaustome, sudedame į mėsa, ten pat beriame druską, pipirus, pilame vandenį. Pievagrybius nuvalome, supjaustome ir pakaitiname su margarinu keptuvėje, kol išskirs skystį.
Tada krauname juos į mėsą ir viską išmaišome. Traukiame tešlą ir šaldytuvo. Daliname į vienodo dydžio gabaliukus, man gavosi trisdešimt. Imame po vieną ir kočiojam paplotėlį, dedame įdarą ir užspaudžiame bei užsukame kraštą. Sudedame ant skardos ir kišame į įkaitintą iki 200 laipsnių
temperatūros orkaitę. Kepam apie 30-35 min.
|
|
|
|
|