Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Panevezio alaus darykla,
Formalus mechaniskas ivairiu stiliu elementu junginys,
Sultinys - mesos, kaulu, zuvu, grybu, darzoviu nuoviras,
Jautienos (arba versienos) ispjova prie sonkauliu ir nugurkaulio,
Lietuviu liaudies pasakos herojus, ne karta gelbejes gaideli,
Putino Sodų 9-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 1-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 10-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 11-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 12-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3-6 virti kiaušiniai 200 g keptos arba troškintos žuvies be kaulų 2 pomidorai 1 nedidelis salieras 100 g šviežių virtų grybų aliejus pipirai druska 1 stiklinė
majonezo 1 šaukštas garstyčių 0,5 stiklinės grietinės
Gaminimas: Salierą nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti su sviestu ar aliejumi. Grybus, žuvį ir pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais, įberti pipirų, druskos. Viską sumaišyti su paruoštu
padažu. Salotas sukrauti į lėkštės vidurį, aplink sudėti į kelias dalis perpjautus kiaušinius.
|
|
|
|
|