Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Upe, tekanti per Dzukijos nacionalini parka,
Upe, tekanti per Marijampole,
Upe, tekanti per Pakistana,
Upe, tekanti per Palanga,
Upe, tekanti per Sankt Peterburga,
Juodvarnių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės (1 gabalas) Marinadui: 2 l vandens 5 šaukštai acto 2 šaukštai druskos 3 šaukštai cukraus 3-4 laurų lapai (Lauro lapas) 3 stiklinės virtų pupelių 1
kiaušinis 6-7 šaukštai kečupo 6 šaukštai krakmolo maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį. Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį,
įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome. Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
|
|
|
|
|