Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rusu rasytojas, komedijos "Revizorius", romano "Mirusios sielos" autorius,
Rusu rasytojas, laikomas socialistinio realizmo pradininku,
Rusu rasytojas, pjesiu "Zuvedra", "Trys seserys", "Vysniu sodas" autorius,
Rusu rasytojas, romano "Meistras ir Margarita" autorius,
Rusu rasytojas, romano "Okurovo miestelis" autorius,
Plento g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Pušyno g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Ringužės g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Sodo g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Sodžiaus g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g džiovintų slyvų 1 kg iškaulintos kiaulės karkos Druska ir pipirai Itališkos žolelės Lauro lapeliai ir pipirų žirneliai virimui
Gaminimas: Iškaulintą mėsą įtriname
prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, maždaug per vidurį eilute išdėliojame slyvas ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų ir verdame
maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame maždaug 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)
|
|
|
|
|