Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,2 kg kiualienios sprandinės 400 g grybų 3 skiltelių česnako 1 svogūno Druskos Pipirų
Gaminimas: Sprandinė perpjauti, bet ne iki galo. Kad gautusi vienas
didelis, nelabai storas, gabalas. Iš visų pusių gardinti druska, pipirais. Grybus supjaustyti griežineliais. Morkas sutarkuoti, svogūną smilkai supjaustyti. Dėti į keptuvę grybus, apkepinti, pridėti morkas, pakepinti 5 minutės. pridėti svogūną, uždaryti dangti ir ant mažos ugnies troškinti apie
10 mibutės. Per visą sprandinės gabalą tolygiai išdėlioti įdarą. Susukti mėsą labai stabdžiai. Dėti į kepimo maišėlį,o maišelį gerai suspausti 5 spaustukais po visą plotą. (turi gautis, kaip parduotuvėje vynioja vyniotinius). Dėti į skardą ir kepti 200 °C temp. įkaitintoje
orkaitėje apie 1 valanda. Leisti atvėsti maišelyje ir tada supjaustyti gabalėliais. Man skanu su salotais: pomidorai, poras, druska, pipirai. Gardinti alyvuogių aliejumi. Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau. Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.
|
|
|
|
|