Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Šilo g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Tylioji g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Tirkšlių g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Žalioji g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 gramų kiaulienos, 3 svogūnai, 2 stiklinės vandens, 4 šaukštai acto, 1 šaukštas druskos, Įvairių mėsos prieskonių pagal skonį Truputį juodųjų pipirų
Gaminimas: Mėsa
supjaustoma 3x3 cm dydžio, 5 cm storio gabaliukais, sudedama į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su pjaustytais svogūnais.
Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Jei naudojate 9% actą, jį reikia praskiesti 1:5 ar 1:6 santykiu. Papildomai galima įdėti
kelis šaukštus majonezo, pomidorų padažo.
Sumaišyta mėsa su svogūnais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-14 dienų. Mėsa sultingiausia būna jei marinuojasi kelias valandas.
Kepama suvėrus ant iešmo, virš laužo įkaitusių žarijų be ugnies apie 20-30 min. Valgoma su pomidorų padažu,
raugintais agurkais, jei yra, keptomis bulvėmis, jelapenais ir kitais prie mėsos tinkančiais priedais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg minkštos kiaulienos, 0,5 l gazuoto mineralinio vandens, vienos citrinos sultys, šašlykų prieskonių, mėsą minkštinančios druskos, pipirų, truputėlis baziliko, 3
svogūnai.
Gaminimas: Supjaustome mėsytę gabaliukais, svogūną supjaustome griežinėliais (aš kartais nepjaustau, o tarkuoju burokine tarka, kad gautųsi tyrė), užpilame mineraliniu vandeniu (gazuotu), įpilame citrinos sulčių, sudedame prieskonius, viską gerai išmaišome. Jau po 2 valandų
galima kepti, aišku, nepakenks jeigu palaikysite ir ilgėliau.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos sprandinės Marinatui: 200 ml sauso balto vyno 1-2 šaukšteliai maltų įvairių pipirų mišinio 0,5 šaukštelio druskos 3-4 džiovintų lauro
lapų
Gaminimas: Nuplaukite kiaulienos sprandinę ir supjaustykite 3 cm dydžio kubeliais. Supjaustytą mėsą įtrinkite prieskoniais ir užpilkite vynu. Mėsą marinuokite 2 val., labai ilgai marinuoti nepatariu. Išmarinuotą mėsą kepkite, suvėrę ant iešmų, virš karštų žarijų.
|
|
|
|
|