Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame isikurus Kot divuaro valdzia, nors valstybes sostine yra Jamusukras,
Slapyvardis sudarytas is vietovardzio, pvz., Satrijos ragana,
Senoves Romos kilmingas pilietis, globojes nuo jo priklausomus neturtingus laisvuosius piliecius,
Renault ir Volvo atstovas Lietuvoje [imone],
Karstas gerimas gaminamas is konjako ir praskiestas verdanciu vandeniu ar arbata,
Zigmo g., Vyčių k., Panevėžio r. sav.,
Lėvens g., Vilkapjūvių k., Panevėžio r. sav.,
Pušyno g., Vilkapjūvių k., Panevėžio r. sav.,
Vilktupio g., Vilkapjūvių k., Panevėžio r. sav.,
Krekenavos g., Vinkšnėnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės su kaulu 300 g spanguolių 1 apelsino 2 šaukštai medaus Santa Maria druskos
Gaminimas: Nutarkuojame apelsino žievelės ir išspaudžiame sultis (~ 100
ml). Spanguoles sutriname su medumi. Įmaišome sultis ir žievelę. Pusę šio padažo supilame į kepimo indą. Sudedame kiaulienos kepsnius (1-1,5 cm storio), apibarstome druska ir supilame likusį padažą ant mėsos. Kepame apie 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
|
|
|
|
|