Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilo g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
T. Kosciuškos g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
Vilniaus g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
Žalioji g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
A. Mickevičiaus g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg kiaulienos sprandinės 0,5 kg pievagrybių 250 g grietinėlės sūris (lydytas sūris) 1 v. š. pomidorų pastos prieskoniai kiaulienai malti juodieji
pipirai druska aliejus
Gaminimas: Pirmiausia supjaustome mėsą kubeliais ir maišant pakepiname virš vidutinės ugnies su aliejumi troškintuvėje aukštesniais kraštais. Pievagrybius užpilame karštu vandeniu ir paverdame apie 10 min. Išvirtus grybus nusunkiame ir
paliekame atvėsti. Atvėsusius pievagrybius supjaustome kubeliais ir sudedame kartu su mėsa į troškintuvę. Pagardiname prieskoniais, sudedame pomidorų pastą, sūrį, išmaišome, kad gerai ištirptų sūris ir patroškiname apie 15-20 min. Patiekiame karštą su ryžiais arba bulvėmis ir mėgstamomis
salotomis. Skanaus.
|
|
|
|
|