Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu nacionalinis valgis,
Lietuviu nakties dievas, gamtos vaisintojas ir laiko tvarkytojas, jaunikaitis sidabriniais rubais,
Lietuviu paprotys rengti apeigas ir vaises uzbaigus svarbu, dazniausiai talkomis atlikta darba,
Lietuviu ploto vienetas,
Lietuviu poeas, eilerasciu rinkiniu "Intymios giesmes", "Imago Mortis", "Uzgese chimeros akys", "Katarsis", publicistikos rinkinio "Milfordo gatves elegijos" autorius,
Tujų Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Tuopų g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Tvenkinių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Uosių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Uosto g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos filė 4 maži obuoliai 150 ml grietinėlės 3 šaukštai brendžio 3 šaukštai
aliejaus druskos pipirų cukraus kario imbiero muskato
Gaminimas: Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite 1 cm storio gabalėliais. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Kiaulieną su prieskoniais apkepkite
aliejuje ir pastatykite šiltai. Į keptuvę sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir pakepinkite iki auksinio atspalvio. Išgriebkite ir padėkite šiltai. Į išsiskyrusias sultis liekite grietinėlę, užvirinkite, įberkite prieskonių, įpilkite brendžio. Sudėkite mėsą ir obuolius į padažą.
|
|
|
|
|