Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Truskavos g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Tvenkinio g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Aušros g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolo g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Bebrų g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g - kiaulienos nugarinė 1 šaukštas - alyvuogių aliejus 2 šaukštai - Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais 15 vnt - slyviniai pomidorai, perpjauti per pusę 120 g - fetos
sūris 120 g - juodosios alyvuogės Santa Maria grūsti juodieji pipirai Santa Maria čiobreliai
Gaminimas: Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite
pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje. Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200?C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais
pipirais. Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.
|
|
|
|
|