Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 gabaliukai kiaulienos file 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 svogūnai, smulkiai supjaustyti 1 šaukštas garstyčių grūdelių 2 obuoliai (Obuolys) 300 ml daržovių
sultinio
Gaminimas: 1. Kiaulienos apkepimas. Kiaulienos gabalus apibarstyti druska ir pipirais. Įkaitinti aliejų ir apkepti kiaulieną ant didelė ugnies iki rudumo. Perdėti į lėkštę. 2. Padažas Į keptuvę suberti susmulkintus svogūnus, apkepti apie 5 min, kol jie bus minkšti,
pastumti svogūnus į šoną, apkepti kubeliais supjaustytis obuolius. Įberti garstyčias ir supilti sultinį, užvirti. 3. Kiaulienos troškinimas Grąžinti kiaulieną į keptuvę, troškinti padaže 10 min.
Paruošimo laikas: 30 min. 1 porcijoje 483 kkal, 34 g riebalų
|
|
|
|
|