Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baltijos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Baltijos skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Berkinėnų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Berkinėnų skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Beržų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 2 svogūnai 3-4 šaukštai obuolių acto druska pipirai džiovinti raudonėliai 1 arbatinis šaukštelis džiovintų jūros kopūstų aliejus
kepimui
Gaminimas: Stambiai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintus svogūnus pakepame keptuvėje su aliejumi. Pridedame prieskonių. Kepame, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 min.). Tada įpilame acto ir atšaldome. Užkandis būna skanesnis 2-3 valandas pastovėjęs
šaldytuve. Patiekdami pabarstome vandenyje išmirkytais jūros kopūstais.
|
|
|
|
|