Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0.5 kg fermentinio sūrio 4 šaukštai maltų džiūvesėlių 100 g smulkintų graikinių riešutų 2 kiaušinių baltymai druskos Aliejus
Gaminimas: Supjaustykite sūrį centimetro
storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite
riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kepkite sūrį, kol gražiai parus. Išgriebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant poperinio rankšluosčio. Patiekite su pomidorų padažu.
|
|
|
|
|