Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gausiausias zinduoliu burys (apie 1600 rusiu) ,
Priesdelis, naudojamas su kokio nors dydzio matavimo vienetu, reiskia 10^-3,
Kietu atmosferiniu krituliu (snaigiu) dribsneliai ar ju sluoksnis zemeje,
Puota, kur nieko nesivarzoma, girtaujama, istvirkaujama,
11-a valstija, prijungta prie jav 1788 m liepos 26 d. sostine Albanis [liet.],
Liepų g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Medžiotojų g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Merkio g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Pievų g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Pušų g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g sausainių (man patinka Selga migdoliniai) 100 g sviesto 3 kiaušiniai stilinė cukraus 100 g smulkintų riešutų (migdolai, lazdyno, graikiški) 100 g šokolado (dažniausiai darau su pienišku
arba Princo triufeliniu) 2 šaukštai kakavos Gaminimas: Čia neįprastas tinginio receptas, nes šis tinginys keptas, bet, patikėkit, rezultatas dar geresnis negu įprasto tinginio. O ir ingredientai pigiau išeina :) Taigi pradedam. Sausainius sutrupinam, sumaišom su riešutais ir atidedam į
šalį. Šokoladą ištirpiname dubenėlyje drauge su sviestu. Atskirai sumaišome kiaušinius su cukrumi, supilame praaušusią šokolado ir sviesto masę, išmaišom. Sudedam kakavą ir riešutus, išmaišom. Gautą masę supilam ant sausainių, gerai viską sumaišome. 20x30 cm kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi
ir į ją sukrečiame sausainių masę. Masę paspaudžiame, jog pasiskirstytų tolygiai. Šauname į iki 170C įkaitintą orkaitę ir kepame 20 min (tik ne ilgiau, nes perkepęs pyragas neskanus). Ištraukiame iš orkaitės, leidžiame atvėsti ir dedame į šaldytuvą, jog sustingtų. Geriausiai palikti per naktį ar
bent kokias 3 valandas. Patikėkit, be proto lengvai pagaminamas ir laaabai skanus pyragas. Esu dariusi ir be riešutų, ir be šokolado, ir vis tiek visi girdavo - sakydavo: čia kaip tinginys, tik dar geriau :) Tad skanaus!
|
|
|
|
|