Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Australija nusiaubes gyvunas,
Aktore, vaidinusi filmuose "Pabegusi nuotaka", "Mano geriausio draugo vestuves" ir kt., o uz vaidmeni filme "Erina Brokovich" pelniusi geriausios metu aktores Oskara: Julia ..... [orig.],
Alchemijoje - zmogus, sukurtas kolboje,
Anglijos ilgio vienetas, lygus 1760 jardu,
Antarktidos auksciausia virsune,
Tvenkinio g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 1-oji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 2-oji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 3-ioji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 4-oji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Paršelis, 1 vienetas Druska, pagal skonį Sviestas, 200 gramų
Gaminimas: Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti.
Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite
maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
|
|
|
|
|