Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
EVELKAS autostiklų centras, UAB, Šiaulių filialas,
EVELKAS autostiklų centras, UAB, Panevėžio filialas,
EVELKAS autostiklų centras, UAB, Klaipėdos filialas,
EVELKAS autostiklų centras,
Evelita,
Klibių g., Syderių k., Telšių r. sav.,
Laukupio g., Syderių k., Telšių r. sav.,
Muitaičių g., Syderių k., Telšių r. sav.,
Aitvaro Sodų 1-oji g., Siraičių k., Telšių r. sav.,
Aitvaro Sodų 2-oji g., Siraičių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 lyno, 1 didelės skilties česnako, rozmarinų, čiobrelių, žalių krapų, lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos, aliejaus.
Gaminimas: Lyną išdarinėti, galvą
palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Viršų apiberti druska, bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie
40 min.
|
|
|
|
|