Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičio Sodų 14-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 15-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 2-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 3-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 4-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuvies gabaliukų arba filė gabaliukų žuvies prieskonių miltų ir vandens tešlos gamybai 1 didelio obuolio šaukšto aliejaus obuolio apkepimui aliejaus arba taukų žuvies kepimui sojos
pieno, jei troškinsit žuvį
Gaminimas: Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam juos tešloje ir kepam ant aliejaus ar taukų. Iškeptus sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežinelių ir pakepame iš abiejų pusių. Į
lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
|
|
|
|
|