Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lingių g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Marių g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Obenių g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Obenių skg., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Pergalės g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 karka (apie 2 kg) 2 šaukšteliai druskos 1 česnako skiltelė 2 lauro lapeliai 5 kadagių uogos 10 juodųjų grūdelių 1 morka 100 g salierų 2 svogūnai 1 šaukštelis sultinio
miltelių
Gaminimas: Karką nuvalyti, nuplauti, įdėti į siaurą puodą, užpilti vandeniu ir užvirinti. Nugraibyti putas, sudėti prieskonius ir pasūdyti. Virti ant silpnos ugnies. Morką, salierus ir svogūnus, nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Nugriebti šiek tiek nuoviro
riebalų ir su jais pakepinti daržoves. Nuovirą perkošti. Karką įdėti į karščiui atsparų indą, odelę įpjauti “tinkleliu”, aplinkui išdėlioti daržoves, užpilti 1/8 l nuoviro ir pašauti į orkaitę. Sultinio miltelius ištirpinti 1/4 l nuoviro. Kepamą karką dažnai laistyti sultiniu,
kad keptuvo dugnas nuolat būtų apsemtas skysčiu. Perkošti kepsnio sultis. Daržoves sutrinti elektriniu smulkintuvu. Padažą užvirinti ir pagardinti pagal skonį. (virti apie 1 val, kepti apie 1 val 200 C)
|
|
|
|
|